Het VERDUURZAMEN van jouw mobiliteitsaanbod.

Een all-in-one duurzame mobiliteitsoplossing voor medewerkers en klanten? Met ons multimodale aanbod richt jij het elektrische mobiliteitsaanbod in, zoals je het zelf wenst. Onze dockingstations zijn geschikt voor verscheidene voertuigen en deze kunnen dus makkelijk afgesteld worden op de wensen van jouw werknemers of klanten.

Ontzorgen is een van onze kernpunten. Door het bieden van een compleet systeem maken wij elektrisch deelvervoer makkelijk en bereikbaar voor iedereen. Onze systemen zijn dan ook zelfvoorzienend en gemakkelijk in gebruik. Via een persoonlijke software omgeving, uiteraard met eigen branding, neem je in een paar stappen een van onze voertuigen in gebruik. Wanneer je rit er vervolgens opzit, plaats je het voertuig in het dockingstation en deze vergrendelt automatisch. Vervolgens laadt dit voertuig zich weer netjes op voor de volgende gebruiker.

Naast het gemak van het product bieden wij ook onderhoud en service van de voertuigen en software aan. Hierdoor staan de voertuigen het hele jaar in topvorm klaar. Het verduurzamen en elektrificeren van het mobiliteitsaanbod was nog nooit zo makkelijk.

B2B IN HET KORT!

Een all-in-one duurzame mobiliteitsoplossing, van software tot hardware.
Extra vervoersmogelijkheden voor het personeel, makkelijk onderling te delen.
Draagt bij aan een duurzame uitstraling en zorgt voor compensatie bij de CO2 wetgeving.
Multimodaal aanbod wat naar wens kan worden ingevuld met verschillende voertuigen.
Neem voor meer informatie contact op, wij denken graag met je mee!
INFORMATIE AANVRAGEN
Goeseelsstraat 14
4817MV, Breda
The Netherlands
Logo
 Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Laatste nieuws
© 2023 - Drop Mobility B.V.