Een gestructureerde deelmobiliteitsoplossing voor in de openbare ruimte

Met een snel veranderende indeling van steden en milieuzones is elektrische deelmobiliteit belangrijker dan ooit. Dit zorgt in de dagelijkse markt echter nog voor verscheidene problemen. Daar zijn wij dan ook dagelijks mee bezig zijn om deze problemen te verminderen. Een van de meest voorkomende problemen is een gebrek aan structuur wat voor veel overlast zorgt, maar wat wij verhelpen.

Met onze dockingstations zorgen wij namelijk voor een gestructureerd en overzichtelijk mobiliteitsaanbod. Door deze te plaatsen op kernposities in en rondom de stad wordt de gebruiker goed voorzien van een mobiliteitsoplossing. Bovendien ondervinden inwoners geen overlast van de voertuigen. Ons systeem werkt dockingstation based, dit houdt in dat een trip bij een van de stations begint en eindigt, maar het is wel mogelijk tussendoor te pauzeren tegen een gereduceerd tarief. Hierdoor is het comfort voor de gebruiker hoog en wordt de overlast beperkt.

Dit systeem bieden wij aan met zo nodig meerdere voertuigen tegelijk om verscheidene doelgroepen binnen de stad te kunnen helpen in hun mobiliteitsbehoefte. Dat allemaal overzichtelijk gemaakt in een makkelijke mobiele app.

CITY IN HET KORT!

Gestructureerde elektrische deelmobiliteit ter voorkoming van overlast.
Een all-in-one duurzame mobiliteitsoplossing, van software tot hardware.
Het bereikbaar maken van de binnenstad met buitengebieden en parkeerplaatsen om zo minder autoverkeer in het centrum te verwezenlijken.
Een traditionele autoparkeerplaats is al genoeg ruimte voor onze dockingstations.
Neem voor meer informatie contact op, wij denken graag met je mee!
INFORMATIE AANVRAGEN
Goeseelsstraat 14
4817MV, Breda
The Netherlands
Logo
 Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Laatste nieuws
© 2023 - Drop Mobility B.V.