Een dagje eropuit met een elektrisch voertuig was nog nooit zo makkelijk.

Met onze elektrische voertuigen, dockingstations en software wordt zowel gast als uitbater volledig ontzorgt van vele handelingen. Hiernaast zijn ze multifunctioneel in gebruik; van boodschappen doen tot een dagje de omgeving verkennen met de kids. Het kan allemaal met ons multimodale aanbod.

Een van de meest gedane activiteiten tijdens een bezoek aan een nieuwe omgeving; een e-bike of ander voertuig huren en de omgeving verkennen. Maar bij het verhuren van een voertuig zitten vaak veel handelingen voor een medewerker. Van het verwerken van een boeking, het uitgeven en innemen van de voertuigen en vervolgens het controleren en opladen hiervan. Iets wat in het hoogseizoen al vaak een dagtaak is. Met onze complete mobiliteitsoplossing is dit echter verleden tijd. De app regelt alle boekingen en betalingen, het dockingstation de rest.

Naast het gemak van het systeem verzorgen wij ook de plaatsing en installatie van het systeem. Dit op een zelfgekozen locatie, het enige wat wij hiervoor nodig hebben is slechts een 220 volts stroomaansluiting.

LEISURE IN HET KORT!

Een all-in-one duurzame mobiliteitsoplossing, van software tot hardware.
Geen sleutelmanagement, boekingen of betalingen meer. Wij regelen het allemaal!
Makkelijk te reserveren door gasten in een app met eigen branding.
Een multimodaal aanbod van elektrische voertuigen wat zelf in te vullen is.
Neem voor meer informatie contact op, wij denken graag met je mee!
INFORMATIE AANVRAGEN
Goeseelsstraat 14
4817MV, Breda
The Netherlands
Logo
 Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Laatste nieuws
© 2023 - Drop Mobility B.V.