Hoe het werkt?

Abonnement & Commissie

Bij Drop werken wij met verschillende modellen. Hierbij kijken we graag mee met naar de klant, het gebruik en de gewenste aantallen om altijd een oplossing op maat te bieden. Dit kan op een maandelijkse abonnementsbasis of middels een commissiemodel. Benieuwd naar wat passend is voor jouw situatie? Vraag vrijblijvend de opties aan bij een van onze experts.

Professionele plaatsing

Hiernaast kijken wij altijd mee naar de locatie en adviseren wij waar mogelijk om de ideale plek te vinden voor de plaatsing van de dockingstations. Een van onze professionals zal vervolgens de dockingstations komen installeren. Hiervoor is enkel een normale stroomaansluiting nodig om de hub op aan te sluiten.

Opschaalbaar

Extra voertuigen nodig? Geen probleem! Onze dockingstations zijn zo gemaakt dat deze gemakkelijk op te schalen zijn. Zo kunnen wij indien gewenst zeer snel en efficiënt extra dockingstations toevoegen aan de huidige locatie en zo het aanbod van voertuigen op de locatie verder opschalen.

Pechhulp onderweg.

Onze speciale pechhulpdienst voor e-bike gebruikers zorgt ervoor dat je nooit vast komt te zitten onderweg. Of het nu een lege batterij of een technisch probleem is, onze goed getrainde monteurs staan klaar om je snel weer op weg te helpen. Met één telefoontje naar onze hulplijn komt er direct (binnen 30-60 minuten) een expert naar jouw locatie om je te assisteren. Geniet van zorgeloos fietsen met de wetenschap dat E-Bike Pechhulp altijd voor je klaar staat.

© 2023 - Drop Mobility B.V.
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram