Maandag 5 december 2022, 08.30 uur

CITYSTEPS GAAT VERDER ONDER DE NAAM DROP

© Drop Mobility
Vanaf vandaag gaat Citysteps verder onder de nieuwe naam ‘Drop’. Hiermee vaart het hernieuwde bedrijf verder op de ingezette koers. Drop ontzorgt vanaf vandaag bedrijven, hotels, vakantieparken, gemeentes en andere organisaties op het gebied van (deel)mobiliteit. Dit doet Drop zowel met structurele als tijdelijke mobiliteitsintegraties. "Sharing is the new ownership’’, zo zegt CEO en co-founder Teun Verschuren.

Door de inzet van dockingstations in combinatie met state of the art elektrische voertuigen, biedt Drop een gestructureerde (deel)mobiliteitsoplossing aan voor leisure, tijdelijke mobiliteit, small cargo solutions en gemeentelijke projecten, waarbij een duurzame wereld centraal staat.

"Waar we met Citysteps de focus op deeloplossingen in steden legde, verschuiven wij dit nu naar een breder publiek. Niet alleen steden, maar ook bedrijven zoals hotels, vakantieparken en andere organisaties bedienen wij met ons uitgebreide mobiliteitsaanbod. Zo bieden wij zowel de e-bikes, e-steps en binnenkort ook de elektrische bakfiets aan", legt COO & co-founder Thomas van Heeswijk van Drop uit. De afgelopen jaren heeft het team van Citysteps gebruikt om het concept te optimaliseren en gestructureerde mobiliteit op een nieuw level te brengen. Alle kennis en ervaring zijn de afgelopen maanden verwerkt in het nieuwe bedrijf Drop. Op deze manier hoopt het hernieuwde bedrijf nog beter in te spelen op de actuele en uitdagende vraag naar deelmobiliteit in Nederland, maar ook over de grens.

"Gestructureerde mobiliteit is voor ons het allerbelangrijkste, dit onderscheidt ons van de rest en hier maken wij ook op het gebied van duurzaamheid de meeste impact mee. Dit beantwoordt in één keer de vraag vanuit de markt, de wens om een multimodale aanbieder te worden en biedt opties om de internationale markt verder te verkennen. Met Drop (onderdeel van Drop Mobility B.V.) kunnen we de komende jaren aan een sterk mobiliteitsmerk bouwen in Nederland en het buitenland", aldus Teun Verschuren.

De komende weken valt in Waalwijk de e-step nog wel onder de naam en app van Citysteps. Eind januari zal hier meer nieuws over naar buiten worden gebracht. Alle andere projecten en samenwerkingen zullen vanaf vandaag, 5 december 2022, verder gaan onder de naam Drop.

Over Drop

Drop is een multimodale (deel)aanbieder in de mobiliteitssector. Drop richt zich op het verbeteren en ontzorgen voor bedrijven, hotels, vakantieparken, consumenten, gemeentes en andere organisaties op het gebied van (deel)mobiliteit. Dit doet Drop zowel voor structurele als tijdelijke mobiliteitsintegraties.

Contactgegevens

Thomas van Heeswijk
COO Drop
thomas.vanheeswijk@dropmobility.nl

Nieuwsoverzicht

terug naar nieuwsoverzicht

Download & Kopieer

Neem contact op

Thomas van Heeswijk
COO Drop
pers@dropmobility.nl
© 2023 - Drop Mobility B.V.
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram