Donderdag 1 december, 08.30 uur

DROP INTRODUCEERT DE E-BIKE

© Drop Mobility
Vanaf 1 december 2022 voegt Drop de elektrische (deel)fiets toe aan het verhuur assortiment. Nederland is een fietsland. De infrastructuur is ervoor gemaakt en met 1,3 fiets per persoon bezitten Nederlanders de meeste fietsen wereldwijd.

Drop hecht dan ook grote waarde aan de e-bike en ziet de e-bike als belangrijkste vervoersmiddel van de toekomst. Door een circulair en duurzaam design is onze e-bike intensief te gebruiken voor meerdere doeleinden. Bovendien zijn lekke banden definitief verleden tijd: deze zijn gevuld met schuim in plaats van lucht en daardoor altijd rijklaar.

Onze e-bike is voorzien van een actieradius tot wel 65 kilometer. De accu laadt zichzelf volledig op bij inlevering bij een van de dockingstations, waardoor de volgende gebruiker altijd verzekerd is van een volledig opgeladen voertuig. Dit in combinatie met een eigen software-omgeving zorgt voor een volledig opzichzelfstaand systeem, dat de e-bike zowel makkelijk te reserveren als te gebruiken maakt.

"Door het toevoegen van de e-bike kunnen wij met Drop de volgende stap zetten. Samen met de e-step en de elektrische bakfiets kunnen we nu een nog bredere doelgroep bereiken" zegt COO Thomas van Heeswijk van Drop.

Over Drop

Drop is een multimodale (deel)aanbieder in de mobiliteitssector. Drop richt zich op het verbeteren en ontzorgen voor bedrijven, hotels, vakantieparken, consumenten, gemeentes en andere organisaties op het gebied van (deel)mobiliteit. Dit doet Drop zowel voor structurele als tijdelijke mobiliteitsintegraties.

Contactgegevens

Thomas van Heeswijk
COO Drop
thomas.vanheeswijk@dropmobility.nl

Nieuwsoverzicht

terug naar nieuwsoverzicht

Download & Kopieer

Neem contact op

Thomas van Heeswijk
COO Drop
pers@dropmobility.nl
© 2023 - Drop Mobility B.V.
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram