Arnaud Drehmanns, directeur Engelen Events (R) en Teun Verschuren, co-founder Drop (L)

Engelen Events en Drop starten strategische samenwerking met pop-up plateau’s voor tijdelijke events.

Drop (voorheen Citysteps) zet met deze strategische samenwerking met Engelen Events een volgende stap in haar ambitieuze groei op het gebied van gestructureerde deelmobiliteit. Zij bieden samen niet alleen een oplossing voor structurele-, maar ook voor tijdelijke (pop-up)mobiliteitsintegraties.

Engelen Events is één van de grootste partijen in het verhuren en plaatsen van hekwerken en fietsrekken voor (inter)nationale sportevenementen, concerten, festivals en in de bouwbranche. Met de door Engelen ontwikkelde e-bike deelplateaus, in combinatie met de e-bikes, e-steps en e-bakfietsen van Drop ontstaat niet alleen een uniek aanbod voor de sport en evenementenbranche, maar ook voor gemeentes en andere organisaties die op zoek zijn naar een tijdelijke mobiliteitsoplossing. Snel geplaatst en aangesloten in heel Europa zonder permanente stroomaansluiting. “Samen met Drop kunnen we de evenementen sector en zelfs daarbuiten voorzien van een duurzaam alternatief op de al bestaande oplossingen van vervoer. Wij hebben de ervaring van snel en goed transport op elke denkbare locatie. Ons netwerk vormt in combinatie met de kennis en (deel)oplossing van Drop een goede start van een strategische samenwerking”, zo zegt Arnaud Drehmanns, directeur en eigenaar van Engelen Events.

“Door samen met Engelen Events onze krachten te bundelen, kunnen wij onze gestructureerde mobiliteit nu ook voor tijdelijke mobiliteitsvraagstukken integreren. Hiermee maken wij nog meer impact binnen steden, bedrijven, events en andere locaties op het gebied van duurzaamheid. Wij kijken ernaar uit om samen met Arnaud en het team deze stap te zetten en ebikeplateau.nl te lanceren”, legt COO en co-founder Thomas van Heeswijk van Drop uit.

Engelen Events en Drop kunnen gemakkelijk op- en afschalen en zijn klaar voor het nieuwe festival- en sportevenementen seizoen.
Over Drop:
Drop is een multimodale (deel)aanbieder in de mobiliteitssector. Drop richt zich op het verbeteren en ontzorgen voor bedrijven, hotels, vakantieparken, consumenten, gemeentes en andere organisaties op het gebied van (deel)mobiliteit. Dit doet Drop zowel voor structurele als tijdelijke mobiliteitsintegraties.

Visie: Drop streeft ernaar om voor iedereen bewegingsvrijheid te bieden door te investeren in gestructureerde deelmobiliteit. Drop biedt totale mobiliteitsoplossingen om gezamenlijk een duurzame wereld te creëren en te behouden.

Missie: Drop beoogt marktleider te worden in gestructureerde (deel)mobiliteit. Door de inzet van dockingstations in combinatie met state of the art elektrische voertuigen, bieden wij een gestructureerde (deel)mobiliteitsoplossing aan voor leisure, tijdelijke mobiliteit, small cargo solutions en gemeentelijke projecten, waarbij een duurzame wereld centraal staat.


Over Engelen Events:
Engelen Events is één van de grootste leveranciers voor dranghekken, bouwhekken en ander tijdelijk hekwerk in de Event en bouwbranche in Nederland en inmiddels ook over de grens. Engelen Events verhuurt niet alleen alle soorten mobiele hekken, maar kan deze ook plaatsen. Alle producten zijn door jarenlange kennis zelf ontwikkeld en in eigen beheer geproduceerd. Alle producten staan in het unieke Box-concept voor een efficiënte en snelle verwerking. Hiermee wordt veel tijd en kosten bespaard. Onlangs heeft Engelen Events met Festistalling een professionele fietsenrekkenverhuurder in de markt gezet, die gebruik maakt van al deze conceptvoordelen. Meer informatie op www.festistalling.nl. Door een grote eigen transportvloot kan Engelen Events snel door heel Europa leveren.
Goeseelsstraat 14
4817MV, Breda
The Netherlands
 Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Laatste nieuws
© 2023 - Drop Mobility B.V.