Dinsdag 10 juli 2023, 14.00 uur

NOVOTEL HOTEL EN DROP BEGINNEN SAMENWERKING

© Drop Mobility
Oisterwijk, 10 juli 2023 - Drop mag voor Novotel Maastricht de fietsverhuur gaan verzorgen. Met de keuze voor het all-in-one systeem van Drop zullen de gasten van Hotel Novotel Maastricht nog makkelijker een e-bike kunnen huren en gebruiken. Alles in een App, welke gemakkeijk te downloaden is de AppStore en Google PlayStore. De e-bikes in combinatie met het dockingstation draagt daarnaast verder bij aan het afnemen van de hoge werkdruk van het receptiepersoneel binnen het hotel. Drop kijkt uit naar deze lange termijn samenwerking samen met Hotel Novotel Maastricht.

Zelf ook aanmelden als hotel? Bekijk de mogelijkheden: https://dropmobility.nl/drop-leisure/

Over Drop

Drop is een multimodale (deel)aanbieder in de mobiliteitssector. Drop richt zich op het verbeteren en ontzorgen voor bedrijven, hotels, vakantieparken, consumenten, gemeentes en andere organisaties op het gebied van (deel)mobiliteit. Dit doet Drop zowel voor structurele als tijdelijke mobiliteitsintegraties.

Contactgegevens

Thomas van Heeswijk
COO Drop
thomas.vanheeswijk@dropmobility.nl

Nieuwsoverzicht

terug naar nieuwsoverzicht

Download & Kopieer

Neem contact op

Thomas van Heeswijk
COO Drop
pers@dropmobility.nl
© 2023 - Drop Mobility B.V.
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram