upsidetown en drop starten samenwerking

Dinsdag 2 mei 2023, 14.00 uur
Breda, dinsdag 2 mei 2023 - Vanaf vandaag is Tilburg een nieuw levendig concept rijker. Ondernemer Michel Deneef introduceert Upsidetown, een tour door Tilburg waar mensen in kleine groepjes op elektrische steps, fietsen of per sloep de stad verkennen. Voor de e-steps werkt Upsidetown samen met Drop Mobility, een duurzaam en innoverend bedrijf dat zich inzet voor duurzaamheid middels deelmobiliteit.

Zo wordt Tilburg niet alleen een mooie activiteit rijker, maar krijgt het ook haar eigen dockingsstation voor de elektrische steps. “Zo blijven de steps niet slingeren door de stad en zijn ze altijd opgeladen voor gebruik”, zegt Teun Verschuren, mede-eigenaar van Drop Mobility. “We werken met veel partijen samen en zien dat dit systeem goed werkt, bijvoorbeeld bij vakantieparken of plaatsen waar het openbaar vervoer minder ver reikt. Dit project laat daarnaast zien dat wij ook partijen kunnen voorzien met eigen branding voor een extra uitstraling en beleving.”

Upsidetown is te boeken vanaf €47,50 en duurt drie uur, van 10.30 tot 13.30 uur. Eerder runde conceptbedenker Michel Deneef restaurant Villa Pastorie in de Piushaven, nu is hij blij met de stepleverancier: “Superfijn dat Drop met ons heeft meegedacht voor het uitrollen van dit concept. Dankzij de op maat gemaakte e-steps dwalen de bezoekers weg van het centrum en zoeken ze de grenzen van de stad op. CITYTOUR & FUN!, dat maakt dit concept uniek.”

Zelf een citytour van Upsidetown proberen? Bekijk de mogelijkheden op onderstaande website:
https://www.upsidetown.nl/tours/steptour/
Goeseelsstraat 14
4817MV, Breda
The Netherlands
Logo
 Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Laatste nieuws
© 2023 - Drop Mobility B.V.