Ons aanbod

Ontzorgen:  Van cruciaal belang bij mobiliteit en onze kernwaarde binnen Drop. Gedeelde mobiliteit moet toegankelijk zijn en mensen ontzorgen. Wij doen dit door een totaalpakket aan te bieden van mobiliteit en software tot service en innovatie.

E-bike

Nederland is een fietsland. De infrastructuur is ervoor gemaakt en met 1,3 fiets per persoon, bezitten Nederlanders de meeste fietsen wereldwijd. 

Drop hecht dan ook grote waarde aan de e-bike en ziet de e-bike als het belangrijkste vervoersmiddel van de toekomst. Door een circulair en duurzaam design is onze e-bike intensief te gebruiken voor meerdere doeleinden.

Bovendien zijn lekke banden definitief verleden tijd: deze zijn gevuld met schuim in plaats van lucht en daardoor altijd rijklaar. 

Onze e-bike is voorzien van een actieradius tot wel 65 kilometer. De accu laadt zichzelf volledig op bij inlevering bij een van de dockingstations, waardoor de volgende gebruiker altijd verzekerd is van een volledig opgeladen voertuig. Dit in combinatie met een eigen software-omgeving zorgt dit voor een volledig opzichzelfstaand systeem, dat de e-bike zowel makkelijk te reserveren als te gebruiken maakt.

Docking

Het dockingstation van Drop is de toekomst van de duurzame deelmobiliteit, en is daarnaast uniek in de markt. Onze stations maken de deelvoertuigen makkelijk bereikbaar en gebruiksklaar voor iedereen. Of het nou gaat om de e-bike, de e-step of de e-cargobike, alle onze voertuigen komen samen in dit begin- of eindpunt van jouw reis.

In één handomdraai is jouw opgeladen voertuig gereserveerd en ontgrendeld. Wanneer je een voertuig terugplaatst in een dockingstation, vergrendelt deze zich automatisch en dat zorgt er dus ook voor dat de voertuigen diefstalproof zijn.

Onze dockingstations zijn makkelijk aan te sluiten doormiddel van een 230V-aansluiting. Hiervoor hoeft dus geen krachtstroom aanwezig te zijn. Dit in combinatie met onze software zorgt voor een volledig zelfvoorzienend systeem.

App

Dit alles komt samen in een gebruiksvriendelijke app welke te downloaden is in de Google Playstore en in de Appstore. Deze app biedt voor de gebruiker een duidelijk overzicht met de locaties van onze stations. Hiernaast is het mogelijk om dit geheel voor jouw organisatie in te stellen met persoonlijke branding voor de gebruiker en gebruiksstatistieken. Dit om de mobiliteitsoplossing nog verder te optimaliseren.
Werkplaats Drop

Onderhoud & Services.

Onze voertuigen worden altijd goed onderhouden door onze servicemonteurs. Hiervoor hebben wij ons eigen label geïntroduceerd: BikeDoctor. Wij verzorgen 4 tot 5 keer per jaar preventief onderhoud. Daarnaast bieden wij ook onze services aan wanneer er tijdens het gebruik schade ontstaat. Hiervan ondervinden onze klanten en gebruikers echter geen last, omdat wij bij langer onderhoud altijd een vervangend voertuig meegeven aan de klant.

Altijd een goed werkend voertuig
Geen last van onderhoud
Volledig ontzorgt
© 2023 - Drop Mobility B.V.
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram