Onze klanten.

01

Bedrijven & Organisaties

Zoek je een all-in-one duurzame mobiliteitsoplossing voor medewerkers en klanten? Met ons multimodale aanbod richt jij het elektrische mobiliteitsaanbod in, zoals je het zelf wenst.

Lees meer...

02

Hotels & Vakantieparken

Met onze elektrische voertuigen, dockingstations en software worden zowel gast als het hotel/ vakantiepark personeel volledig ontzorgt van vele handelingen.
 
Lees meer...

03

Festivals en Evenementen

Wil je je gemakkelijk van A naar B op een duurzame manier verplaatsen? Met onze pop-up oplossing bieden wij een gestructureerde en tijdelijke  mobiliteitsoplossing aan.
 
Lees meer...

Bedrijven & Organisaties

Een all-in-one duurzame mobiliteitsoplossing voor medewerkers en klanten? Met ons multimodale aanbod richt jij het elektrische mobiliteitsaanbod in, zoals je het zelf wenst. Onze dockingstations zijn geschikt voor verscheidene voertuigen en deze kunnen dus makkelijk afgesteld worden op de wensen van jouw werknemers of klanten.

Ontzorgen is een van onze kernwaarden. Door het bieden van een compleet systeem maken wij elektrisch deelvervoer makkelijk en bereikbaar voor iedereen. Onze systemen zijn dan ook zelfvoorzienend en gemakkelijk in gebruik. Via een persoonlijke software omgeving, uiteraard met eigen branding, neem je in een paar stappen een van onze voertuigen in gebruik. Wanneer je rit er vervolgens opzit, plaats je het voertuig in het dockingstation en deze vergrendelt automatisch. Vervolgens laadt dit voertuig zich weer netjes op voor de volgende gebruiker, bij een volledig lege accu duurt dit maximaal drie uur.

Naast het gemak van het product bieden wij ook onderhoud en service van de voertuigen en software aan. Hierdoor staan de voertuigen het hele jaar in topvorm klaar. Het verduurzamen en elektrificeren van het mobiliteitsaanbod was nog nooit zo makkelijk.

Een all-in-one duurzame mobiliteitsoplossing, van software tot hardware.
Extra vervoersmogelijkheden voor het personeel, makkelijk onderling te delen.
Draagt bij aan een duurzame uitstraling en zorgt voor compensatie bij de CO2 wetgeving.
Informatie aanvragen...

Hotels & Vakantieparken

Met onze elektrische voertuigen, dockingstations en software wordt zowel gast als uitbater volledig ontzorgt van vele handelingen. Hiernaast zijn ze multifunctioneel in gebruik; van boodschappen doen tot een dagje de omgeving verkennen met de kids. Het kan allemaal met ons multimodale aanbod.

Een van de meest gedane activiteiten tijdens een bezoek aan een nieuwe omgeving; een e-bike of ander voertuig huren en de omgeving verkennen. Maar bij het verhuren van een voertuig zitten vaak veel handelingen voor een medewerker. Van het verwerken van een boeking, het uitgeven en innemen van de voertuigen en vervolgens het controleren en opladen hiervan. Iets wat in het hoogseizoen al vaak een dagtaak is. Met onze complete mobiliteitsoplossing is dit echter verleden tijd. De app regelt alle boekingen en betalingen, het dockingstation de rest.

Naast het gemak van het systeem verzorgen wij ook de plaatsing en installatie van het systeem. Dit op een zelfgekozen locatie, het enige wat wij hiervoor nodig hebben is slechts een 220 volts stroomaansluiting.

Een all-in-one duurzame mobiliteitsoplossing, van software tot hardware.
Geen sleutelmanagement, boekingen of betalingen meer. Wij regelen het allemaal!
Makkelijk te reserveren door gasten in een app met eigen branding.
Een multimodaal aanbod van elektrische voertuigen wat zelf in te vullen is.
Informatie aanvragen...

Festivals & Evenementen 

Gemakkelijk van A naar B op een duurzame manier verplaatsen? Met onze pop-up oplossing bieden wij de mogelijkheid om op korte termijn gemakkelijk een gestructureerde mobiliteitsoplossing aan te bieden. De pop-up plateau's zijn snel tijdelijk in te zetten en multifunctioneel in gebruik.

Samen met Engelen Events bieden wij ideale pop-up plateau's (van ebikeplateau.nl) aan. Niet alleen voor (festival en sport) events met grote behoefte aan een tijdelijke en vooral duurzame mobiliteitsoplossing, maar ook voor gemeentes, bedrijven en andere organisaties. Makkelijk op- en af te schalen. Daarnaast is er in de meeste gevallen geen vergunning verreist. Wij denken graag met je mee.

Het pop-up plateau past precies op een traditionele auto parkeerplaats en wordt altijd door Drop & Engelen Events vooraf bezorgd, geïnstalleerd en na afloop van het project weer netjes opgehaald. Altijd helder, transparant en zorgeloos.

Groene (tijdelijke) oplossing voor transport op evenementen locaties, in steden of bij bedrijven.
Automatisch opladen in de dockingstations en geen sleutelbeheer nodig, alles werkt via een handige app.
Diverse opties mogelijk, denk hierbij ook aan meerdere plateau’s om diverse locaties te kunnen verbinden met elkaar.
Uitstekend geschikt voor: events, festivals, Pop up mobiliteitsoplossing voor gemeentes en heel veel meer!
Informatie aanvragen...

Voor wie is Drop er nog meer? 

Drop is dé mobiliteitspartner. Wij helpen je graag verder, waarbij alles onder een dak is geregeld. 

Kantoren

Autodealers

Steden & publieke hubs

Consumenten

P&R terreinen

Delivery

Bedrijventerreinen

© 2023 - Drop Mobility B.V.
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram