Mediakit

Voor persvragen, interviews of extra beeldmateriaal kun je contact opnemen per e-mail via pers@dropmobility.nl. De auteursrechten van de foto’s weergegeven in deze map berusten uitsluitend bij Drop. Het is niet toegestaan om zonder schriftelijke toestemming foto’s van deze site te vermenigvuldigen, verspreiden of publiceren op welke wijze dan ook. 

Categorieën

Laatste nieuws

september 8, 2023
Accor Group en Drop beginnen nieuwe samenwerking

Drop mag verder uitbreiden binnen de Accor Hotel Group. Binnenkort zal Drop ook voor Mercure Hotel Amsterdam West de fietsverhuur gaan verzorgen. Met de keuze voor het all-in-one systeem van Drop zullen de gasten van Mercure Hotel Amsterdam West nog makkelijker een e-bike kunnen huren en gebruiken. 

Read More
augustus 7, 2023
Drop herpositioneert zich met het oog op toekomst

Met trots kondigen wij met Drop onze rebranding aan met een vernieuwd logo en een consequent doordachte nieuwe merkidentiteit. Deze strategische herpositionering markeert een belangrijke mijlpaal in het evoluerende verhaal van ons bedrijf en legt de basis voor toekomstige groei en innovatie.

Read More
juli 12, 2023
Drop voerziet Bospop van pop-up plateau met e-bikes

Drop heeft voor het Bospop festival in Weert, in samenwerking met Engelen Events, een pop-up plateau mogen verzorgen. Tijdens de opbouwperiode en gedurende het festival hebben medewerkers en vrijwilligers de mogelijkheid gehad om de e-bikes te gebruiken en zo gemakkelijk, duurzaam en snel achter de schermen op het festivalterrein te kunnen verplaatsen.

Read More
© 2023 - Drop Mobility B.V.
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram